Notice: Use of undefined constant BBCODE_MODE_CALLBACK - assumed 'BBCODE_MODE_CALLBACK' in /home/matemati/public_html/plugins/kunena/kunenatex/kunenatex.php on line 58

Notice: Use of undefined constant BBCODE_VERBATIM - assumed 'BBCODE_VERBATIM' in /home/matemati/public_html/plugins/kunena/kunenatex/kunenatex.php on line 62

Da ili ne

  • Topic Author
  • Visitor
  • Visitor
6 years 11 months ago #146 by
Da ili ne was created by
Pozdrav svim matematičarima.
Ovako, da skratim.
Situacija mi je ozbiljna.
Idem u 4. razred srednje Mašinske škole, jako volim mašinstvo i sve što se tiče njega ali postavlja se jedan problem naravno - matematika.
Imam zelju studirati mašinstvo ali naravno tu je matematika najpotrebnija.
Moji problemi počinju od samog školovana .(Iz mog primjera sam zaključio da školovanje treba da pocne tek od 12. godine života, ali ne bitno sad.)
Na časovima matematike nikada nisam pratio, tek sada shvatam koliko je sve zaista bitno i znam neke osnove, ali ne one koje učenik 4. razreda Mašinske škole treba da zna!
Eh sad, planiram da krenem 'školovanje' matematike iz početka i sve 'cake' (da ih tako nazovem) koje su potrebne od početka školovanja pa do kraja (za sad) 4. razreda da bih bio spreman za fakultet.Jučer nisam znao koliko je korijen iz 3 na 6 i toliko sam se blamirao ali zelim da stavim tačku na to.

Da li je neko od vas imao sličnog iskustva ? Da li je bio prinudjen na ovako nešto ? Kakvi su vaši savjeti?

Hvala i pozdrav od mene.

Please Prijava or Kreiraj račun to join the conversation.

Time to create page: 0.061 seconds